GRATIS VERZENDING IN EUROPA

1 JAAR GARANTIE

30 DAGEN RETOURRECHT

Taal

DUURZAAMHEID

MAIUM is een merk dat geworteld is in stedelijke beweging. Wij maken stijlvolle producten met een sterke focus op kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Onze prioriteit is en blijft om ons bedrijf te runnen door middel van bewuste en verantwoorde besluitvorming. Wij vinden het onze plicht om mensen uit de auto en op de fiets te krijgen, ongeacht het weer.

Regenkleding is per definitie ontworpen om ons te beschermen tegen de elementen, we hebben een duurzame en bewuste stijl van ontwerpen in een poging om de link met de natuur te herstellen, om te kunnen bewijzen dat de combinatie van mode en innovatie niet duur hoeft te zijn.

Hoewel we trots zijn op onze prestaties in de recente geschiedenis, is er nog een lange weg te gaan, voor ons en voor de mode-industrie als geheel. Bijgevolg blijven we ambitieus om continue te blijven verbeteren. Bekijk onze toekomstige doelen voor verbetering hier.

In overeenstemming met de gedeelde blauwdruk zoals gedefinieerd in de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties, past MAIUM praktijken toe om te streven naar: Gendergelijkheid (5), Fatsoenlijk werk en economische groei (8), Industrie-innovatie en infrastructuur (9), Duurzame steden en gemeenschappen (11), Verantwoorde consumptie en productie (12) en Leven op het land (15).

Wij zijn ervan overtuigd dat eerlijkheid en transparantie de basis vormen voor gezamenlijke groei en ontwikkeling. Ons duurzaamheidsplan voor de komende jaren om te groeien, verantwoordelijkheid te nemen en onze negatieve impact te verminderen, is gebaseerd op milieu, gezondheid en circulariteit.

Klik voor meer informatie op een van de volgende 5 pijlers.