GRATIS VERZENDING IN EUROPA

1 JAAR GARANTIE

30 DAGEN RETOURRECHT

Taal

MERK

Wij zijn twee vrienden uit Amsterdam die al fietsend door de regen opgroeiden en zagen dat traditionele regenkleding zowel stijl als functionaliteit miste. Geïnspireerd door jaren van natte fietstochten, is het ons doel om stijlvolle regenjassen te ontwerpen die zich kunnen aanpassen aan onvoorspelbaar weer en een druk leven.

MAIUM is een product van haar omgeving. Met minstens 130 regendagen per jaar en meer dan een derde van het land onder zeeniveau, hebben we een reputatie gekregen voor het bedenken van innovatieve manieren om onszelf droog te houden. Onze regenjassen zijn met diezelfde gedachte gemaakt: om jou te helpen jezelf te beschermen tegen de elementen door innovatie in design, functionaliteit en materiaal.

MAIUM – gemaakt door slecht-weer experts.

Bij MAIUM doen we wat we doen om een movement te ondersteunen: eentje waarin mobiliteit een noodzaak is geworden om goed te kunnen functioneren en tegelijkertijd bestendige producten te gebruiken die een duurzame levensstijl mogelijk maken. Onze beweging is onlosmakelijk verbonden met duurzaamheid en creëert een omgeving waarin we altijd na moeten blijven denken over de omgang met onze planeet.

PARTNERS

Vanwege onze toewijding aan het bouwen van een doelgedreven merk, selecteren we onze partners met zorg. We werken met leiders binnen de industrie die varen op een bewust moreel kompas, ethische normen en waarden en met wie we af en toe een ‘pikketanussie’ kunnen drinken.

We werken onder andere samen met Studio Hotstuff, De Pakkettenfabriek en Whello.