GRATIS VERZENDING IN EUROPA

1 JAAR GARANTIE

30 DAGEN RETOURRECHT

Taal

MAIUM X LENOVO

Video afspelen

Begin dit jaar werden we gevraagd om een innovatief, experimenteel en fashion forward kledingstuk te ontwerpen voor de Lenovo Tab Wear-collectie waarin me-time centraal stond. Jezelf onderdompelen in me-time, waardoor je prioriteit kunt geven aan je welzijn terwijl je doet wat je wilt, waar en wanneer je maar wilt.

Ons ontwerp is geïnspireerd op metamorfoses in de natuur, zoals een vlinder die uit zijn cocon komt. We wilden een kledingstuk ontwerpen dat zo comfortabel aanvoelt dat je het niet meer uit wilt doen, maar dat ook transformeert in iets functioneels en modieus. Op het eerste gezicht lijkt dit een gewone poncho, maar wanneer hij wordt opgeblazen is het bijna magisch: de jas wordt een knusse cocon. Wanneer de jas wordt omgevormd tot een hangmat, kan de drager zich net een vlinder voelen in een cocon en genieten van me-time in de natuur. De jas is gemaakt van 66 gerecyclede PET-flessen, met als doel een lage CO2-voetafdruk, handgemaakt door gecertificeerde fabrikanten.

Een transformerende hangmat voor alle seizoenen om overal je me-time cocon te creëren - vermomd in een opblaasbare poncho